Amsterdam,
01
januari
2018
|
13:31
Europe/Amsterdam

Inwoners Capelle aan den IJssel winnen (wéér) op nieuwjaarsdag 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 2903 BM (de Kerklaan) in Capelle aan den IJssel. Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij vanochtend bekend bij het RTL 4-programma Koffietijd. De winnaars delen de geldprijs met elkaar. 

De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de derde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Vaker nieuwjaarsgeluk in Capelle aan den IJssel
Het is niet de eerste keer dat Capelle aan den IJssel groots in de prijzen valt bij de Postcode Loterij. Afgelopen april viel de PostcodeStraatprijs op postcode 2903 HH (de straat Stadsplein) en mochten 14 deelnemers 412.500 euro verdelen. En op nieuwjaarsdag 2017, viel de Buurt-Ton maar liefst twee keer! Toen verdeelden zes winnaars op de Nijverheidsstraat (2901 AP) 100.000 euro met elkaar en 42 winnaars op postcode 2903 TS (Fuutlaan) deden hetzelfde.

Hoogste PostcodeKanjer ooit van 53,9 miljoen euro valt nog
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. Om de loterijkoorts nog verder op te voeren, maakt de Postcode Loterij vandaag in het tv-programma 5 Uur Live op RTL 4 eerst de winnende wijkcode bekend (de eerste 4 posities van de postcode). In de late editie van RTL Boulevard om 22:30 uur wordt de volledig winnende postcode bekendgemaakt, dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton nog op 24 andere postcodes en mogen drie postcodes ieder één miljoen euro verdelen. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn