Amsterdam,
11
juli
2018
|
17:46
Europe/Amsterdam

Inwoners Bunschoten-Spakenburg winnen 350.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij in Bunschoten-Spakenburg. Op hun postcode 3752 CV (Trompstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
-50.000 euro (3 winnaars)
- 25.000 euro (7 winnaars)
- 12.500 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Aart (71) wint samen met zijn vrouw 25.000 euro en is blij verrast: “Wát zijn we hier ongelofelijk blij mee! Ik ga samen met mijn vrouw naar de meubelboulevard om een mooie bank uit te zoeken. Dat willen we graag!”

Petra (53) wint 12.500 euro én de BMW. Ze kwam net op tijd thuis om de cheque en autosleutels van Gaston in ontvangst te nemen: “Wat een geweldige verrassing! Hier ben ik superblij mee. Een vakantie naar Thailand staat hoog op mijn lijstje, dus die gaat er nu zeker komen!”

Angeline (51) neemt samen met haar man en dochter een cheque van 12.500 euro in ontvangst. Ze is erg blij: “We willen de schuur verbouwen, daar komt deze geldprijs heel goed bij van pas.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Trompstraat in Bunschoten-Spakenburg is op 20 juli te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn