Amsterdam,
20
september
2020
|
21:47
Europe/Amsterdam

Inwoners Breskens winnen samen 25.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

500 euro én vakantie voor vijftig inwoners van Breskens

Samenvatting

Een mooie prijs voor vijftig inwoners van Breskens. In de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ maakte Linda de Mol bekend dat Johannes (67) uit Breskens met de vakprijs van 500 euro én een weekend of midweek vakantie naar huis gaat.

Johannes won de prijs nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Johannes ervoor om een koffer open te maken. Johannes koos voor koffernummer 2 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer bleek 500 euro én een vakantie te zitten. Johannes, zijn vier vakgenoten én de 45 overige kandidaten die vanwege de coronaproof opzet van de show niet in de studio aanwezig konden zijn ontvangen de vakprijs van 500 euro én een weekend of midweek vakantie.

Johannes is blij verrast als hij hoort dat hij met 500 euro én een vakantie naar huis gaat: “Lekker toch, bedankt!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Laren
Een inwoner uit Laren speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 333.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn