Amsterdam,
01
januari
2020
|
13:06
Europe/Amsterdam

Inwoners Breda winnen samen 547.000 euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

Spetterende start van het jaar voor winnaars met postcode 4834 NC

Samenvatting

Het jaar begint vandaag extra goed voor bewoners van de Zorgvlietstraat in Breda. De Postcode Loterij maakte zojuist in Koffietijd bekend dat de deelnemers die meespelen met de winnende postcode (4834 NC) samen een bedrag van 547.000 euro hebben gewonnen. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Het aantal deelnemers en de verdeling van de prijs worden later vandaag bekend gemaakt.

Breda viel eerder in de prijzen
De Postcode Loterij is geen onbekende voor de inwoners van Breda. In november 2019 nog kregen twee bewoners van de Vinkenburgseweg in Breda bezoek van Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 4839 AL viel in de oktobertrekking de PostcodeStraatprijs. Op 1 januari 2012 viel de PostcodeKanjer van toen 40 miljoen euro op postcode 4834 WC in Breda.

PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro later vandaag bekend
Vandaag maakt de Postcode Loterij bekend waar de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro valt. De winnende postcode wordt in RTL Boulevard op RTL 4 bekendgemaakt. De uitreiking is vanavond te zien in The Biggest Quiz op RTL 4. Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit. Zo verdelen vijf postcodes waaronder Breda een bedrag van 547.000 euro en valt de 1 Miljoenprijs vandaag ergens in het land. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn