Amsterdam,
17
juli
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Breda winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Australische emigreerdroom van winnaar nu stapje dichter bij

Goed nieuws voor zeven bewoners van de Bijvang in Breda. Op hun postcode 4817 DC is in de junitrekking van de Postcode Loterij de PostcodeStraatprijs gevallen. De winnaars werden afgelopen donderdag verrast met het goede nieuws door Gina Maria, de zomervervanger van ambassadeur Gaston Starreveld.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (5 winnaars)
- 12.500 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een BMW verloot.

Eva en haar man winnen 25.000 en de auto. Eva neemt de prijs in ontvangst en is blij verrast: “Wat super dit! Mijn man en ik hebben plannen om samen met ons dochtertje naar Australië te emigreren. Mijn broer woont daar ook en het lijkt ons helemaal het einde. Alleen was het financieel nog lastig. Maar dankzij deze prijs lijkt onze droom werkelijkheid te worden!”

Jolanda neemt 25.000 euro in ontvangst: “Ik ben dol op weekendjes weg. Hiervan wil ik graag op fietsvakantie. En de vloer is aan vernieuwing toe. Ik speel mee met de Postcode Loterij voor de goede doelen. Helemaal super dat ik zelf ook een keer in de prijzen val!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking op Facebook
De uitzending van de uitreiking in de Bijvang in Breda is op woensdag 19 juli te zien op de Facebook-pagina van de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn