Amsterdam,
23
oktober
2017
|
14:12
Europe/Amsterdam

Inwoners Boxtel winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 5283 ZJ (straat Vorsenpoel) in Boxtel. Op deze postcode is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de septembertrekking van de Postcode Loterij. Dit werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Boxtel viel in februari van dit jaar ook al in de prijzen. Toen mochten zes bewoners van de Charpentierstraat (postcode 5283 KS) 1 miljoen euro met elkaar verdelen.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:

  • 28.571 euro (1 winnaar)
  • 14.285 euro (1 winnaar)
  • 7.142 euro (8 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Jan (70) wint 7.142 euro en is blij verrast: “Ik keek op mijn bankrekening en zag opeens dat het bedrag was bijgeschreven. Ik dacht dat het misschien een foutje was, maar ik bleek echt te hebben gewonnen! Zelf heb ik niks nodig, maar mijn kinderen kunnen het geld goed gebruiken. Zij mogen er lekker van op vakantie gaan.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn