Amsterdam,
11
september
2020
|
15:41
Europe/Amsterdam

Inwoners Bolsward verrast met 425.000 euro van Postcode Loterij

Samenvatting

Zeventien bewoners van de straat Faderhofstee en de A.H. van der Venstraat in Bolsward zijn vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 8701 DS is in de augustustrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Alle zeventien deelnemers ontvingen een cheque van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Angela (44) weet wel raad met haar prijs: “Ik ga op vakantie naar Curaçao als de coronacrisis voorbij is!”

Jelle (63) wint naast de 25.000 euro ook een splinternieuwe auto. Hij reageert enthousiast: “Ik ga nieuwe meubels en elektrische fietsen kopen. Verder wil ik ook nog op vakantie!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Faderhofstee en A.H. van der Venstraat in Bolsward is op 9 oktober te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn