Amsterdam,
31
oktober
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Bleiswijk winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Goed nieuws voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 2665 LZ (Achterlaan) in Bleiswijk. Op deze postcode is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de septembertrekking van de Postcode Loterij. Dit werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De twee winnaars verdelen deze prijs met elkaar. De Beukenlaan en de Van Spekstraat in Bleiswijk vielen eerder ook al groot in de prijzen bij de Postcode Loterij.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:

  • 80.000 euro (1 winnaar)
  • 20.000 euro (1 winnaar)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Angelique (39) wint 20.000 euro en is blij verrast: “We kwamen er tijdens onze vakantie achter dat we hebben gewonnen. Het is heel gek als je opeens een groot geldbedrag op je rekening ziet staan. Omdat we het niet konden geloven hebben we nog even gewacht met het uitgeven. Eenmaal terug in Nederland ontvingen we de bevestigende brief van de Postcode Loterij. Het is geweldig en het geeft financiële zekerheid. We zijn er ongelofelijk blij mee!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Bleiswijk eerder in de prijzen
Bleiswijk viel afgelopen januari ook al in de prijzen. Toen viel de Buurt-Ton zelfs twee keer. Veertien deelnemers op postcode 2665 DG (Beukenlaan) mochten toen 100.000 euro met elkaar verdelen. En zeven deelnemers op postcode 2665 BB (Van Speykstraat) deden hetzelfde.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn