Amsterdam,
14
december
2020
|
15:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Beusichem winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Mooi nieuws voor inwoners van Beusichem. Op postcode 4112 LL (J. van Zantenstraat) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. In totaal vallen er 13 deelnemers in de prijzen. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam bracht het feestelijke nieuws middels een videogesprek. 

De gewonnen bedragen variëren van 47.619 tot 142.857 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee de winnaar meespeelt in de Postcode Loterij.

Moeder Ria en dochter Sabine met haar gezin wonen op hetzelfde adres. Zij vallen allebei in de prijzen en namen maar liefst drie cheques in ontvangst: twee keer 95.238 euro en één keer 47.619 euro. Een antwoord op de vraag wat ze met het geld gaan doen, hebben ze niet direct paraat. Ria: “We willen met de taxi naar Ameland, ik roep maar wat!”

Ook Erik valt in de prijzen en wint 47.619 euro. Samen met zijn dochter Joyce neemt hij de cheque in ontvangst: “Wat een bedrag, dat is niet mis! Zodra het weer kan, gaan we een mooi reisje maken.”

Gijs en Flora winnen maar liefst 142.857 euro: “Is dit écht waar?! We zijn compleet overdonderd.”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn