Amsterdam,
16
november
2017
|
12:43
Europe/Amsterdam

Inwoners Barneveld winnen 225.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Barneveld. Op postcode 3772 EP (de straat Neerijnen) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars woensdag met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Machteld en Herman winnen 75.000 euro en zijn blij verrast: “Geweldig! Hier had ik niet op gerekend. Ik ga graag samen met mijn man op vakantie; we zouden wel naar Bali willen gaan. En er gaat een gedeelte naar de kinderen.”

Janine wint 50.000 euro en de auto: “Er is een kindje op komst, dus de prijs komt voor ons op een heel goed moment.”

Frédérique nam een cheque van 25.000 euro in ontvangst: “Wat ontzettend fijn! Ik denk dat we een deel van onze hypotheek gaan aflossen en misschien komt er een nieuwe dakkapel.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking in de Neerijnen in Barneveld is op maandag 20 november om 19:50 uur te zien bij een aflevering van ‘Winnen Doe Je Bij…’ op RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn