Amsterdam,
12
september
2019
|
16:36
Europe/Amsterdam

Inwoners Barendrecht winnen 187.500 euro bij Postcode Loterij

Sares: “Dromen zijn tóch geen bedrog!”

Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 2991 GG (Mr. Thorbeckestraat) in Barendrecht. Hier is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Loterij verraste de gelukkige winnaars woensdag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 50.000 euro (1 winnaar)
  • 25.000 euro (5 winnaars)
  • 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Ries (39) wint 25.000 euro én de gloednieuwe BMW: “Dit is een dubbele verrassing met die auto erbij! Ons huis heeft een nieuw dak nodig, dus dit scheelt een bezoekje aan de hypotheekadviseur. Daarbij is mijn vrouw bezig met een opleiding tot doktersassistent. Dat we dit geld op dit moment winnen, komt ontzettend goed van pas.”

Sares (51) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Dromen zijn tóch geen bedrog! Ik kijk altijd wie er voor de deur staat en toen de Postcode Loterij aanbelde dacht ik ‘ik heb geen lidmaatschap nodig, ik ben al lid.’ Dat ze 25.000 euro voor me meebrachten, kan ik nog steeds niet geloven. Mijn 22-jarige zoon krijgt een deel om een nieuwe auto te kopen. En ik droomde al even over een vakantie naar Thailand of Bali. Dat geld was er eigenlijk niet, maar nu wel!”

Ook Piet (61) wint 25.000 euro en reageert: “Dit had ik totaal niet zien aankomen! Ik ga mijn kleinzoons verwennen: de ene krijgt een fiets, voor de middelbare school. De ander krijgt een tablet. En ja hoor, mijn vrouw en ik komen ook aan de beurt. We kijken al een tijdje naar een nieuwe keuken. Dat gaat met zo’n bedrag toch een stukje makkelijker.”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn