Amsterdam,
01
januari
2019
|
18:34
Europe/Amsterdam

Inwoners Assen winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

Vier geluksvogels spelen mee op postcode 9402 PH

Vier bewoners van de Oldengaardestraat in Assen kunnen vandaag nog een keer het glas heffen. De Postcode Loterij maakte zojuist bekend dat op postcode 9402 PH de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro is gevallen. De winnaars verdelen met elkaar dit bedrag. Ieder meespelend lot is 250.000 euro waard. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars op nieuwjaarsdag met het mooie nieuws.

Sharmaine is een van de gelukkige prijswinnaars en wacht samen met haar vriend op de spannende ontknoping. “Dit is zo bizar, ik speel nog maar een paar dagen mee,” zegt Sharmaine. “Van het geld ga ik lekker rondreizen, samen met mijn vriend!”

Ook vrijgezel Stefan valt in de prijzen. Hij is net wakker na een nieuwjaarsfeest met vrienden en is blij verrast met het mooie geldbedrag. “Wat een heerlijk gevoel! Ik woon hier nu 8 jaar en het is tijd voor iets nieuws. Met dit geld is het mogelijk om te verhuizen.”

Eerder in de prijzen bij Postcode Loterij

In de laatste maand van 2017 viel Assen ook al in de prijzen. Deelnemers van de Postcode Loterij die meespeelden met postcode 9402 JW mochten toen ook al 1 miljoen euro verdelen.

De uitreiking van de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro in Assen was zojuist live op de Facebook-pagina van de Postcode Loterij te zien.

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt op Gronings dorp Glimmen  

1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In het televisieprogramma 5 Uur Live op RTL 4 maakte de Postcode Loterij vandaag bekend dat het Groningse dorp Glimmen met wijkcode 9756 in de prijzen valt. De winnende postcode inclusief letters wordt vanavond in RTL Boulevard, tussen 18:30 en 19:30 uur, bekendgemaakt. Vanavond is in Postcode Loterij Miljoenenjacht de uitreiking te zien. Dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton op 20 postcodes en verdelen in totaal drie postcodes ieder één miljoen euro. De winnende postcodes worden gedurende de dag bekendgemaakt. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn