Amsterdam,
14
mei
2019
|
17:45
Europe/Amsterdam

Inwoners Arnhem winnen samen 75.000 euro bij Postcode Loterij

Drie bewoners van de Noordelijke Parallelweg in Arnhem zijn verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 6814 DS is in de apriltrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. De winnaars winnen ieder een bedrag van 25.000 euro en één van de winnaars neemt ook een splinternieuwe auto in ontvangst.

Hemza wint 25.000 euro. Zijn moeder neemt zijn prijs voor hem in ontvangst en reageert vol trots: “Hemza verdient het echt. Hij wil graag een huis kopen, dus dit geld komt vast goed van pas.”.

Menno wint ook 25.000 en vertelt enthousiast: “Ik ben nét voor mijn grote liefde Sarah naar Amsterdam verhuisd, maar wat ben ik blij dat ik nog op mijn oude postcode meespeelde. We kunnen nu zoveel doen. Op dit moment heb ik te veel ideeën!”.

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Noordelijke Parallelweg in Arnhem is op zondag 2 juni te zien bij ‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ bij RTL 4. Het programma start om 21.30 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn