Amsterdam,
05
september
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Amsterdam-Oost winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vier bewoners van de Danie Theronstraat in Amsterdam-Oost. Op hun postcode 1091 XV is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. De Transvaalbuurt viel eerder ook al in de prijzen. Op nieuwjaarsdag van dit jaar viel de PostcodeStraatprijs op het Afrikanerplein (1091 PS). Vier deelnemers verdeelden toen 137.500 euro met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 16.666 euro (2 winnaars)
- 33.333 euro (2 winnaars)

Timo (45) wint 33.333 euro en is blij verrast: “Het goede nieuws bereikte mij toen ik op de boot naar mijn vakantiebestemming Schiermonnikoog zat. Ik kon het niet geloven! Nu het op mijn rekening staat ben ik er heel erg blij mee. In de straat feliciteren we elkaar. Buren die niet meespelen zijn wel teleurgesteld. Van deze geweldige prijs ga ik in ieder geval een nieuwe stereo kopen. Of de buren daar blijer van worden, weet ik niet!”

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn