Amsterdam,
20
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Amsterdam-Noord winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Een van de geluksvogels ontvangt ook BMW cabrio

Goed nieuws voor vijf bewoners van de straat Het Hoogt in Amsterdam-Noord. Op hun postcode 1025 GZ is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Dit werd afgelopen week bekendgemaakt. Een van de winnaars wint daarnaast een BMW cabrio.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (4 winnaars)

Een van de winnaars die 25.000 euro wint, ontvangt ook een BMW cabrio. Deze auto wordt onder de winnaars van deze Straatprijs verloot.

Trusty (69) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Heb ik echt gewonnen? Ik denk dat ik de hele dag alleen nog maar kan huppelen! Je ziet wel eens dat anderen in de prijzen vallen, dat vind ik al geweldig, maar voor mezelf vind ik het ook geweldig! Mijn dochter heeft een moeilijke tijd, die kan ik nu financieel helpen. En een reisje zou ik ook heel lekker vinden.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn