Amsterdam,
26
oktober
2020
|
17:35
Europe/Amsterdam

Inwoners Amstelveen winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een grote verrassing voor inwoners van Amstelveen. Op postcode 1187 AL (Jacob van Lennepplantsoen) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars en overhandigde aan hen de cheques, op gepaste afstand.

Zestien deelnemers vallen in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Amstelveen. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 50.000 tot 150.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Sonja (66) wint maar liefst 150.000 euro: “Ik ga er rustig over nadenken, maar ik ga in ieder geval mijn kinderen en kleinkinderen blij maken.”

Anastacia (67) wint 50.000 euro en is blij verrast: “Ik kom uit Suriname, maar mijn kinderen zijn daar nog nooit geweest. Nu kan ik ze eindelijk laten zien waar hun moeder vandaan komt. Als het weer kan, natuurlijk!”

Ook Loes (74) en Toon nemen een cheque van 50.000 euro in ontvangst: “Wat een mooi cadeau! Nu hopen dat het snel weer mogelijk is om naar het buitenland te gaan, dan kunnen we een mooie reis maken!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn