Amsterdam,
16
november
2017
|
14:33
Europe/Amsterdam

Inwoners Amersfoort winnen 262.500 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Amersfoort. Op postcode 3824 HD (de Waterdreef) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Woensdag werden zij door prijswinnaarbegeleider Bea Post verrast met de cheque.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 100.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 37.500 euro (1 winnaar)
- 12.500 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Machteld en haar man winnen 50.000 euro en zijn blij verrast: “Wow, ongelooflijk! Dit komt zo goed van pas. Wij hebben drie kinderen geadopteerd en een van hen is geestelijk en lichamelijk gehandicapt. We hebben daarom een aantal aanpassingen in ons huis laten doen, maar we hebben nog een aangepaste bus nodig. Deze geldprijs willen we daarvoor gebruiken.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn