Amsterdam,
07
december
2020
|
13:05
Europe/Amsterdam

Inwoners Alphen aan den Rijn winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een grote verrassing voor inwoners van Alphen aan den Rijn. Op postcode 2403 EA (straat: Lupinesingel) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bracht het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

In totaal vallen er 16 deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Alphen aan den Rijn. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 55.555 euro tot 111.111 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Annelieze wint 55.555 euro en gilt het uit van geluk: “Wat we er precies van gaan doen, weten we nog niet. Als het weer kan, gaan we in ieder geval op reis!”

Inez en Jeroen winnen ook 55.555 euro: “We zijn druk bezig het hele huis te verbouwen! Dat wordt een stuk makkelijker nu. De oude vloerbedekking is nog van de vorige bewoners en is aan vervanging toe. Dat kunnen we nu aanpakken!”

Ook Petra gaat er met een cheque van 55.555 euro vandoor: “De badkamer is aan vervanging toe. Dus dat kan nu!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn