Amsterdam,
20
september
2019
|
17:12
Europe/Amsterdam

Inwoners Almere winnen 87.500 euro bij Postcode Loterij

In september elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt

Een grote verrassing voor vier deelnemers van de Postcode Loterij in Almere. Op hun postcode 1326 RL (Troikastraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars dinsdag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (3 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Hans (66) wint 25.000 euro en is blij verrast: ”Wat een leuk nieuws! Ik dacht: ‘ze komen een Postcode Loterij-fiets afleveren’, maar toen kreeg ik een gouden envelop! Mijn kleinzoon hoopte erg dat opa Transformers, science-fiction speelgoedpoppen, had gewonnen. Die krijgt hij dus van mij cadeau. Voor onszelf laten we mooie zonwering op maat maken.”

Adriaan (67) wint 12.500 euro en is blij verrast: “We doen al 25 jaar mee, dit hadden we nooit verwacht! Hiervan gaan we leuke dingen doen met onze kinderen en kleinkinderen.”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn