Amsterdam,
12
juli
2018
|
12:12
Europe/Amsterdam

Inwoners Almelo winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor zes deelnemers van de Postcode Loterij in Almelo. Op hun postcode 7601 RP (Deldensestraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. De gelukkige winnaars werden gisteren door de Postcode Loterij verrast met de bekende gouden envelop.

De zes deelnemers winnen ieder 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Brigitte (49) is blij verrast: “Ik wilde net de ramen gaan lappen toen ik opeens de Postcode Loterij voor de deur zag staan. Geweldig, we maken er een mooi straatfeest van!”

Stefanie (27) valt ook in de prijzen en neemt samen met haar vriend Dennis de cheque in ontvangst: “Wát een heerlijk bedrag! Dit had ik nooit verwacht. We willen een huis kopen dus daar komt deze geldprijs goed bij van pas. Super!”

Iedere werkdag een StraatprijsIn de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn