Amsterdam,
18
maart
2018
|
21:54
Europe/Amsterdam

Inwoners Alkmaar slepen 25.000 euro in de wacht bij tv-show Miljoenenjacht

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners van Alkmaar die zojuist op RTL 4 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Nancy uit vak ‘Alkmaar’ 500 euro won nadat een andere deelnemer, Martin uit Enschede, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek in het finalespel. Niet alleen Nancy won 500 euro, ook al haar 49 wijkgenoten wonnen ditzelfde bedrag. Daarnaast namen de Alkmaarders ook het studiocadeau, een Kobo e-reader en een BookSpot cadeaukaart t.w.v. 50,- euro, mee naar huis.

Nancy is blij verrast met de prijs: “Geweldig om in de prijzen te vallen én mijn vakgenoten ook blij te kunnen maken met mijn gewonnen prijs. We hebben allemaal 500 euro gewonnen! Ik ga er in ieder geval een keertje lekker van uit eten.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Vijftig inwoners uit Alkmaar uit postcodegebied 1821 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Beuningen
Een inwoner uit Beuningen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 204.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 15 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn