Amsterdam,
10
september
2019
|
16:05
Europe/Amsterdam

Inwoners Aalsmeer winnen 412.500 euro bij Postcode Loterij

Stella: “Niet drie reiskoffers maar drie cheques van 25.000 euro!”

Een grote verrassing voor 12 deelnemers van de Postcode Loterij in Aalsmeer. Op hun postcode 1432 EH (Kerkweg) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars vandaag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 75.000 euro (2 winnaars)
  • 50.000 euro (1 winnaar)
  • 25.000 euro (8 winnaars)
  • 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Stella (53) wint 75.000 euro én de gloednieuwe BMW: “Ik ben nog in shock van dit nieuws! Ik heb drie loten en dacht dat ik hooguit drie Postcode Loterij-reiskoffers gewonnen had. Maar 3 x 25.000 euro had ik echt niet verwacht! Mijn vriend Bert en ik hebben net een appartement gekocht. Dankzij dit bedrag kunnen we daar nu plafondhoge deuren in plaatsen. Daar zit een aardig prijskaartje aan. Dit bedrag komt als geroepen!”

Jeanette (51) wint 25.000 euro en heeft al mooie plannen met het bedrag: “Wat een feestje! Opeens vulde de straat zich met rode Postcode Loterij-jasjes en een rode auto. Wat een verrassing dat ze opeens ook bij ons aanbelden! Hiervan gaan we met onze twee meiden naar Indonesië. Dat is een reis die we altijd nog eens wilden maken. Vanavond, als iedereen weer een beetje is geland van dit nieuws, gaan we met elkaar kijken wanneer we gaan. Ook met de buren zullen we er zeker nog een wijntje op drinken!”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn