Amsterdam,
29
november
2017
|
13:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Hoogland wint 50.000 euro en gloednieuwe auto bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor een deelnemer van de Postcode Loterij in Hoogland. Op postcode 3828 CW (de Zuivelhof) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Dit werd woensdag bekendgemaakt. 

De inwoner uit Hoogland wint 50.000 euro. Bijzonder is dat deze inwoner als enige deelnemer van de Postcode Loterij meespeelt op de postcode. De BMW, die normaal gesproken wordt verloot onder alle winnaars in de postcode, gaat daarom automatisch naar deze deelnemer.

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn