Amsterdam,
13
december
2020
|
20:33
Europe/Amsterdam

Ilse uit Leiden wint 94.990 euro bij tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’

Samenvatting

Ilse uit Leiden is de gelukkige winnaar van 94.990 euro in de tv-quiz ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’, een aangepaste versie van kennisquiz 'Postcode Loterij Eén tegen 100'. Vanavond was bij RTL 4 te zien hoe Ilse het naast presentatrice Caroline Tensen opnam tegen haar vijftig tegenkandidaten. Toen Ilse de laatste kandidaat wist weg te spelen, verzekerde zij zich van een bedrag van 94.990 euro.

Ilse, werkzaam als financieel medewerker en moeder van twee kinderen, is blij verrast: “Ik ben superblij dat ik heb gewonnen! Ik zat al een tijdje op de tribune. Tijdens de jubileumuitzending was er een winnaar en toen een hele tijd niet. Ik had niet verwacht dat ik uiteindelijk met zo’n mooi bedrag naar huis zou gaan. Al had ik wel een strategie om zoveel mogelijk mensen weg te spelen en dat heeft blijkbaar gewerkt. Welke bestemming het geld precies krijgt, weet ik nog niet. Dat is in deze tijd een lastige, maar ik ben er wel hartstikke blij mee!”

Over ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’
‘Postcode Loterij Eén tegen 100’ is sinds 2000 te zien op de Nederlandse televisie en wordt al 20 jaar gepresenteerd door Caroline Tensen. In 'Postcode Loterij Eén tegen 50' neemt één kandidaat het op tegen 50 tegenspelers. Bij elk goed antwoord speelt hij of zij de kandidaten weg die een onjuist antwoord gaven. Als het de kandidaat lukt om de 50 deelnemers weg te spelen, gaat hij of zij naar huis met een flink geldbedrag.

‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ is tot en met 27 december elke zondagavond te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn