Amsterdam,
01
januari
2019
|
22:45
Europe/Amsterdam

Holtenaren slepen 100.950 euro in de wacht bij nieuwjaarseditie Miljoenenjacht

Geluksvogel Henny uit Holten drie keer in de prijzen bij Miljoenenjacht

Een goed begin van het nieuwe jaar voor vijftig Holtenaren die zojuist bij RTL 4 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Geheel in het nieuwjaarsthema won iedereen uit het vak ‘Holten’ 2019 euro tijdens een extra tribunespel. Een eenmalige extra spelronde speciaal voor de nieuwjaarseditie van Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Henny (53) was de grootste geluksvogel uit Holten. Zij viel maar liefst drie keer in de prijzen. Naast de vakprijs van 2.019 euro, mocht Henny ook plaatsnemen achter de desk, waar zij als tweede afviel en 2.000 euro won. Als klap op de vuurpijl won Henny ook nog een meubelcheque van 10.000 euro nadat een andere deelnemer, Gert-Jan uit Apeldoorn, de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek achter de desk.

“Hoe is het mogelijk dat jouw naam uit de trekking komt,” zegt Linda de Mol. “Dit is een keer eerder gebeurd in de historie van Miljoenenjacht”.

Henny is met stomheid geslagen en kan niet stoppen met glunderen: “Ik ga eerst de slaapkamer aanpakken met de meubelcheque”.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Vijftig inwoners uit Holten uit postcodegebied 7451 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma. Ook namen zij het studiocadeau, een Sonos One luidspreker, mee naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Almere
Een inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 517.000 euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn