Amsterdam,
24
september
2017
|
23:39
Europe/Amsterdam

Hiltsje (60) uit Heerenveen wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Nog twee inwoners uit Heerenveen in de prijzen

Hiltsje (60) uit Heerenveen is de gelukkige winnaar van een BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Naast Hiltsje vielen nog twee Heerenveeners in de prijzen. Anne (57) won een reis naar New York en Egbert (42) een exclusieve dag shoppen bij warenhuis Hudson’s Bay. Hiltsje, Anne en Egbert waren samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 8448 uitgenodigd in de studio.

De 60-jarige Hiltsje kan haar geluk niet op met haar nieuwe bolide: “Oh geweldig! Ik krijg er een kleur van. Ik vind hem super mooi. Daar ga ik mooie ritjes mee maken.”

Anne (57) is blij verrast met zijn reis naar New York voor twee personen, plus 1.500 euro zakgeld: “Ik ben nog nooit in New York geweest. Ik neem mijn vrouw mee. We gaan enorm genieten!”

Egbert (42) heeft al plannen met zijn cheque ter waarde van 5.000 euro, goed voor een exclusieve dag shoppen bij warenhuis Hudson’s Bay: “Ik denk dat mijn vrouw en dochter een hele fijne shoppingdag gaan beleven. Dat is goed thuiskomen straks!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Hiltsje won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 8448 een studioplek in de tv-show. Alle aanwezigen in de studio gingen met een Samsung Galaxy Tablet naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Bergen
Een inwoner uit Bergen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 165.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn