Amsterdam,
23
september
2018
|
22:10
Europe/Amsterdam

Herman uit Ede wint 23.000 euro in tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verrassing voor Herman uit Ede. Hij is de gelukkige winnaar van 23.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Omdat de twee laatste kandidaten die nog in de race waren voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Herman was de gelukkige.

Herman en zijn vriendin kunnen nauwelijks geloven wat er zojuist is gebeurd. “Wat is dit geweldig!”, zegt Herman glunderend, terwijl zijn vriendin in haar handen klapt van blijdschap. “Mijn zoon heeft net een nieuw huis gekocht, die kan ik nu helpen.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Herman won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6713 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Sony Soundbar naar huis. Zijn plaatsgenoot Felice wist een plek aan de desk te bemachtigen. Na een spannende vragenronde viel zij als tweede af. Felice won 2.000 euro.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Valkenburg
Een jongedame uit Valkenburg speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 147.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn