Amsterdam,
26
september
2021
|
21:40
Europe/Amsterdam

Henry uit Noordscheschut wint 29.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Een enorme verrassing voor Henry (44) uit Noordscheschut. Hij is de gelukkige winnaar van 29.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Henry was de gelukkige en ging naar huis met een bedrag van 29.000 euro. Henry was samen met 4 wijkgenoten uit postcodegebied 7914 in de studio aanwezig. 

Henry springt uit zijn stoel van blijdschap: “Geweldig! Hier had ik niet op gerekend. Ik ga rustig nadenken wat ik ermee ga doen.” 

Hoofdprijs gaat naar inwoner Musselkanaal
Een inwoner uit Musselkanaal speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 287.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn