Amsterdam,
01
oktober
2017
|
22:24
Europe/Amsterdam

Henni (44) uit Rotterdam wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

Henni (44) uit Rotterdam is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Henni de auto won nadat wijkgenoot Mark de vierwieler aan zich voorbij liet gaan voor een plaats in het finalespel. Hij viel als tweede af, maar won alsnog 2.000 euro. Henni en Mark waren samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 3037 uitgenodigd in de studio.

Henni zit vlakbij Mark wanneer ze wordt verrast met de auto en is dolblij. “Echt niet te geloven!”

Rotterdammers succesvol in Miljoenenjacht

Henni en Mark zijn niet de enige Rotterdammers die dit seizoen winnen bij Miljoenenjacht. Tijdens de aflevering van zondag 17 september won Arno uit Rotterdam 623.000 euro in de spelshow. Zijn wijkgenoot Jan ging toen ook met een nieuwe auto naar huis, hij won een Volkswagen UP.

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Henni won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3037 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een cadeaukaart van warenhuis Hudson’s Bay naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Almere

Een inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 1.120.000 euro. De laatste keer dat een winnaar de studio verliet met een bedrag van een miljoen euro of meer, is zeven jaar geleden.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn