Amsterdam,
01
oktober
2017
|
22:22
Europe/Amsterdam

Hengeloërs hengelen 25.000 euro binnen bij tv-show Miljoenenjacht

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners van Hengelo die zojuist op RTL 4 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Iedereen uit het vak ‘Hengelo’ (postcodegebied 7556) won 500 euro. Ook namen de Hengeloërs het studiocadeau, een cadeaukaart van warenhuis Hudson’s Bay, mee naar huis.

Jopie uit Hengelo wint de prijs voor haar wijkgenoten nadat Barbara uit Wijchen de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plaats in het finalespel. Jopie: “O, grutten! Nou, dat is helemaal geweldig!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Vijftig inwoners uit Hengelo uit postcodegebied 7556 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Almere

Een inwoner uit Almere speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 1.120.000 euro. De laatste keer dat een winnaar de studio verliet met een bedrag van een miljoen euro of meer, is zeven jaar geleden.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn