Amsterdam,
10
maart
2019
|
21:59
Europe/Amsterdam

Hendrik en Harold uit Helmond in de prijzen bij tv-show Miljoenenjacht

Dubbel geluk voor inwoners van Helmond

Zowel Hendrik als Harold uit Helmond vielen in de prijzen in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Hendrik is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW. Harold ging naar huis met een bedrag van 26.000 euro.

Linda de Mol maakte bekend dat Hendrik met de auto naar huis ging nadat een andere deelnemer – Jan uit Breda – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Als blijkt dat de gloednieuwe auto voor Hendrik is, reageert hij blij verrast: “Ik vind de auto prachtig en ik zie mezelf er al helemaal in rijden. Bedankt, Jan!”

Ook Harold uit Helmond viel in de prijzen. Omdat de kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag van 26.000 euro verloot onder één van de aanwezigen op de tribune.

Harold was de gelukkige en hij kon het niet geloven: “Hoe kán dit nou?”, roept hij uit als zijn naam wordt genoemd. “Het kan gewoon niet waar zijn! Ik speel al heel lang mee en het moest er een keer van komen. Ik heb drie kinderen en die ga ik blij maken. Top!”, vertelt de winnaar uit Helmond enthousiast.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Hendrik en Harold wonnen samen met 48 wijkgenoten uit postcodegebied 5707 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een e-reader met 50 euro BookSpot cadeautegoed naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Rosmalen
Een inwoner uit Rosmalen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 188.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn