Amsterdam,
17
maart
2019
|
21:54
Europe/Amsterdam

Hemke uit Sint-Oedenrode wint 38.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verrassing voor Hemke uit Sint-Oedenrode. Hij is de gelukkige winnaar van 38.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Hemke was de gelukkige.

Hemke reageert verrast: “Ik had helemaal geen voorgevoel dat ik zou winnen, maar dit bedrag komt zeker goed terecht.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Hemke won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 5491 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een iRobot stofzuiger naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Enschede
Een inwoner uit Enschede speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 214.000 euro. Minder geluk voor Nathalie uit Sint-Oedenrode. Zij speelde mee met de Mini Koffer waar 1 euro in bleek te zitten.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn