Amsterdam,
18
juli
2018
|
14:46
Europe/Amsterdam

Helstraat in Wessem verrast met komst Postcode Loterij

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij in Wessem. Op hun postcode 6019 AP (Helstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. Samen winnen zij een bedrag van 225.000 euro. De gelukkige winnaars werden gisteren verrast met de bekende gouden envelop.

 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (7 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Fanny (31) en Neil winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: “Te gek! Dit hadden wij nooit verwacht. We hebben al tal van leuke ideeën: nieuwe schoenen, leuke dingen voor in huis. Binnenkort gaan we op vakantie dus daar komt deze geldprijs ook zeker bij van pas. Wat een heerlijk vooruitzicht!”

Paul (49) wint samen met zijn vrouw en dochter 25.000 euro en is blij verrast: “Hier zijn we ontzettend blij mee. En we hebben het al zo goed samen!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn