Amsterdam,
15
april
2018
|
22:10
Europe/Amsterdam

Helma (55) uit Ruinen zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 253.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Helma (55) uit Ruinen. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor haar deur. Hij mocht Helma verrassen met 253.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Paul uit Venlo won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien.

Helma keek, samen met haar dochter en schoonzoon, nietsvermoedend naar Postcode Loterij Miljoenenjacht toen Winston bij haar aanbelde. Helma: “Wow, wat een grote verrassing! Ik kom net uit mijn werk en nu bel jij aan; dit had ik niet verwacht. Ik heb nog heel veel dromen. Eén daarvan is een mooie reis maken met mijn vriend. Dit kunnen we nu doen. Geweldig.”

Ook buren uit Ruinen winnen mee
Helma ontvangt dit geldbedrag omdat Paul uit Venlo dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Helma uit Ruinen was deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen die met postcode 7963 CA (de straat de Torenakker) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. Omdat Helma met nog vier loten meespeelt, deelt zij ook mee in de prijs voor de straat. Zij wint daarom ook nog eens een bedrag van 84.333 euro. De overige 6 deelnemers winnen bedragen variërend van 21.083 euro tot 42.166 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn