Amsterdam,
09
september
2018
|
21:57
Europe/Amsterdam

Helen (55) uit Naaldwijk wint 239.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Helen (55) uit Naaldwijk is de gelukkige winnaar van 239.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Helen 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Helen was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2672 uitgenodigd in de studio. 

Helen speelde zonder twijfel en liet zich leiden door haar gevoel bij het openen van de koffers. Toen het bod van 172.000 euro werd gevolgd door een bod van 239.000 euro, twijfelde ze geen moment en sloot ze een deal met de bank door op de rode knop te drukken. 

Helen, werkzaam in een kookwinkel en al dertig jaar gelukkig getrouwd met haar man Ben, is ontzettend blij: “Wat is dit een geweldig bedrag! Onze grote droom is om een ander huis te kopen. Het liefste een appartement met een mooie keuken, die ik kan vullen met spullen uit de kookwinkel waar ik werk. In de buurt van de Veluwe heeft onze grote voorkeur, maar die huizen zijn erg kostbaar. Met dit geldbedrag komen we een heel eind en komt onze droom weer een stuk dichterbij!” 

Samen met buurtgenoten in de prijzen 
Helen was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Naaldwijk (postcodegebied 2672) te zien in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Helen als finalist en mocht zij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte zij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 239.000 euro. Haar buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een JBL-speaker naar huis.  ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.