Amsterdam,
21
maart
2021
|
21:36
Europe/Amsterdam

Hans uit Woerden wint 150.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Ook Woerdenaar Henny met flink geldbedrag naar huis

Samenvatting

De 40-jarige Hans uit Woerden is de gelukkige winnaar van 150.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Hans 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Naast Hans wist ook Henny (78) uit Woerden met een mooi geldbedrag naar huis te gaan. Hij wint 55.000 euro, nadat in de halve finale niemand op de rode knop drukte.

Hans, helikopterpiloot bij de politie, getrouwd met Cindy en vader van twee kinderen, gaat spelen met koffer 14: "Ik heb lang nagedacht, maar ik ben op 14 maart jarig en ik heb iets met even nummers dus daar ga ik voor." 
Uiteindelijk neemt Hans een bedrag van 150.000 euro mee naar huis: "Ik heb samen met mijn vrouw Cindy een grote wens: we willen ooit een woonboerderij betrekken en daar een Bed & Breakfast starten."

Vakgenoot Henny wint 55.000 euro en reageert verrast: "Yeah, niet te geloven! Ik ga er leuke dingen mee doen, en een grote reis zodra het weer kan."

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn