Amsterdam,
01
januari
2019
|
23:19
Europe/Amsterdam

Jan (71) uit Zoetermeer op nieuwjaarsavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met ruim een half miljoen euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens nieuwjaarseditie Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op nieuwjaarsavond voor Jan (71) uit de Florazoom in Zoetermeer. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur. Hij mocht Jan verrassen met 517.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Cathy uit Almere won tijdens een speciale nieuwsjaarseditie van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien. Eerder vanavond won plaatsgenoot Coby ook al een mooi geldbedrag in de tv-show. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot zij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Coby zich van 28.400 euro. 

Jan had nieuwjaarsvisite over de vloer en was blij verrast Winston te zien: “Jou ken ik wel. Spannend hoor!” Eenmaal binnen pakte Winston zijn zwarte markerstift en schreef het gewonnen bedrag op de cheque. “Potverdorie wat een geldbedrag! En wat een mooi begin van het nieuwe jaar. Ook voor mijn zoon, die wil een huis kopen en nu kan ik hem een mooi bedrag schenken. Geweldig!”, aldus de dol enthousiaste Jan.

Ook buren uit Zoetermeer winnen mee

Jan ontvangt 517.000 euro omdat Cathy uit Almere dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Jan uit Zoetermeer was de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 2719 HS (Florazoom) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 17 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 25.850 tot 77.550 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn