Amsterdam,
22
september
2019
|
22:06
Europe/Amsterdam

Hanneke (41) uit Geldermalsen zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast met 100.000 euro

Verrassing live bij SBS6 te zien tijdens Miljoenenjacht

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Hanneke (41) uit de Burgemeester von Geusauweg in Geldermalsen. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor haar deur. Hij mocht Hanneke verrassen met 100.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Kim uit Winschoten won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Winston verraste Hanneke in haar woonkamer met het geweldige bedrag. Hanneke: “We spelen sinds we samenwonen mee met de Postcode Loterij, ik denk dus al een jaar of tien. Hoewel we niets te wensen hebben, wonen we wel in een oud huis. Daar valt altijd wel iets aan te klussen.” Nadat Winston het bedrag van 100.000 euro op de cheque heeft geschreven, reageert Hanneke: “Nee, serieus? Echt? Dat is echt heel raar… Het overvalt mij een beetje, ik had dit nooit verwacht. Echt te gek!”

Ook buren uit Geldermalsen winnen mee
Hanneke ontvangt dit geldbedrag omdat Kim uit Winschoten dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Dit keer was Hanneke uit Geldermalsen de gelukkige. En iedereen die met postcode 4191 KW (Burgemeester von Geusauweg) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit negen deelnemers. Zij winnen bedragen variërend van 8.333 tot 33.333 euro afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn