Amsterdam,
04
oktober
2020
|
21:48
Europe/Amsterdam

Haarlemse Ellen (52) wint 355.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Prijzenregen in jubileumuitzending ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

Samenvatting

Ellen (52) uit Haarlem is de gelukkige winnaar van 355.000 euro in de jubileumuitzending van de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zojuist werd uitgezonden. Nadat Ellen 49 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’.

Ellen is samen met vriendin Alice naar de studio gekomen: “Wij werkten 37 jaar geleden samen in een eetcafé en zijn altijd dikke vriendinnen gebleven”, vertelt boezemvriendin Alice. De eerste vrouwelijke finalist van dit seizoen heeft één grote wens: “Ik wil zodra het weer kan heel graag naar Zuid-Afrika om de big five te zien. Verder wil ik samen met mijn vriendin Alice naar Milaan om daar mooie schoenen te laten maken aangezien ik een grotere maat heb dan gemiddeld.”

De kofferkeuze is voor Ellen snel gemaakt: “Ik ben jarig op 24 oktober dus ik ga met koffer 24 spelen!” Ellen speelt al snel alle lage bedragen uit het finalespel en is goed op weg. Bij een bod van 355.000 euro beseft Ellen dat zij met dit bedrag al haar dromen kan waarmaken. Na even twijfelen, besluit zij te stoppen. Een reis naar Afrika zit er zeker in voor Ellen: zij gaat naar huis met een bedrag van 355.000 euro.

Prijzenregen in jubileumuitzending ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ bestaat dit najaar 20 jaar en dat werd gevierd met deze speciale jubileumuitzending op 4 oktober. In deze laatste én extra uitzending van dit seizoen, waarvoor een Golden Ticket te winnen was, waren extra bijzondere prijzen te winnen. Zo verlieten 20 aanwezigen de studio met een auto. De overige 30 kandidaten ontvingen een elektrische fiets. De grote gouden koffers in de eerste spelronde zaten vol met geldprijzen, waaronder twee koffers met 20.000 euro. Ook ging er een dubbele vakprijs van 1.000 euro uit voor het hele vak.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn