Amsterdam,
10
juli
2020
|
09:33
Europe/Amsterdam

Haaksbergenaren winnen samen 150.000 euro bij de Postcode Loterij

“Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld reikt weer prijzen aan de deur uit”

Samenvatting

Vijf bewoners van de straat Kroonprins in Haaksbergen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7481 CG is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Gaston gaat weer de straat op
Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels mag Gaston weer de straat op: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer aan de deur mooie prijzen mag gaan uitreiken!"

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Ben (67) wint 25.000 en weet wel raad met zijn prijs: “We willen heel graag een tweede keer naar Zuid-Afrika! Onze kinderen zijn net het huis uit dus we kunnen nu ook helpen.”

Tjitske (76) wint 50.000 euro en heeft al mooie plannen: “Ik wil graag met mijn drie kinderen een reis maken over de Donau en de Zwarte Zee.”

Torsten (77) wint 25.000 euro en een auto: “Ik ben op dit moment mijn oldtimer aan het restaureren dus daar kan ik deze prijs goed bij gebruiken!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Kroonprins in Haaksbergen is op 12 juli te zien in ‘Eén tegen 50’ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn