Amsterdam,
16
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Haagse Sabrina op droomreis naar Malediven dankzij winnen PostcodeStraatprijs

Een grote verrassing voor de Haagse Sabrina (54) uit de Vijzelstraat. Op haar postcode 2584 GN is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Sabrina werd maandag, in het bijzijn van haar twee dochters, verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met een cheque van 25.000 euro én een gloednieuwe auto.

Bijzonder aan deze Straatprijs is dat Sabrina de enige deelnemer is die meespeelt op deze postcode. Daarom wint zij ook de BMW, die wordt normaliter verloot onder de winnaars van elke PostcodeStraatprijs.

Sabrina kan haar geluk niet op: “Wat een geweldige verrassing! Hiervan wil ik dolgraag met mijn vriend een mooie vakantie boeken naar de Malediven.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Vijzelstraat in Den Haag is op vrijdag 25 augustus te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.40 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn