Amsterdam,
13
september
2020
|
21:42
Europe/Amsterdam

Haagse Petrouska wint 55.000 euro in tv-show Miljoenenjacht

Ook vakgenoot John neemt prijs mee naar huis

Samenvatting

Petrouska uit Den Haag is de gelukkige winnaar van 55.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot zij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Petrouska zich van 55.000 euro. Vakgenoot John uit Den Haag ging ook met een prijs naar huis. Linda de Mol maakte bekend dat John twee elektrische fietsen had gewonnen nadat een andere deelnemer – Coen uit Blaricum - de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. 

Petrouska durfde de rekensom niet aan en besloot op de rode knop te drukken. Zij ging naar huis met een bedrag van 55.000 euro: “Ik voelde dat Frans voor de rekensom ging dus ik dacht: ‘nu moet ik drukken!’’”

John is met zijn zoon naar de studio gekomen. Hij reageert blij verrast: ”Wij hebben al twee elektrische fietsen dus deze kan ik aan de kinderen geven!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn