Amsterdam,
04
oktober
2020
|
22:07
Europe/Amsterdam

Grietus (58) uit Klazienaveen zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 355.000 euro

Verrassing live bij SBS6 te zien tijdens Miljoenenjacht

Samenvatting

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Grietus (58) en zijn vrouw Lammie uit Klazienaveen. Winston Gerschtanowitz verraste hen met een cheque van de Postcode Loterij van 355.000 euro, hetzelfde bedrag dat studiowinnaar Ellen uit Haarlem won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment, dat op gepaste afstand plaatsvond, was live bij SBS6 te zien.

Winston verraste Grietus en Lammie met het geweldige bedrag. Grietus: “We zaten wel naar Miljoenenjacht te kijken, maar hebben de finale niet gezien. We hadden dus geen idee. Dit hadden we nooit gedacht!”

Ook buren uit Klazienaveen winnen mee
Grietus ontvangt dit geldbedrag omdat Ellen uit Haarlem dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Grietus uit Klazienaveen was deze keer de gelukkige. En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 7891 LS (straat De Kap) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit vijf inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 50.714 tot 152.142 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Prijzenregen in jubileumuitzending ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ bestaat dit najaar 20 jaar en dat werd gevierd met deze speciale jubileumuitzending op 4 oktober. In deze laatste én extra uitzending van dit seizoen, waarvoor een Golden Ticket te winnen was, waren extra bijzondere prijzen te winnen. Zo verlieten 20 aanwezigen de studio met een auto. De overige 30 kandidaten ontvingen een elektrische fiets. De grote gouden koffers in de eerste spelronde zaten vol met geldprijzen, waaronder twee koffers met 20.000 euro. Ook ging er een dubbele vakprijs van 1.000 euro uit voor het hele vak.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn