Amsterdam,
06
oktober
2019
|
21:40
Europe/Amsterdam

Gouden Fluit levert Willem uit Den Hoorn 25.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

De 53-jarige Willem uit Den Hoorn is de gelukkige winnaar van 25.000 in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Willem kreeg de Gouden Fluit om zijn nek en floot voor koffer 25. Dit bleek een goede keuze: de koffer waar Willem voor floot, bleek 25.000 euro waard te zijn. Willem was samen met 49 andere wijkgenoten uit postcodegebied 2635 uitgenodigd in de studio.

Willem blaast bij koffer 25 op de Gouden Fluit en vertelt blij: “Ik zat niet bewust op dit nummer te wachten, maar het is mijn trouwdag, de 25e, dus ik dacht: dit moet ‘m zijn.” En dat is zo: het fluitsignaal levert Willem 25.000 euro op.

Nieuw: de ‘Gouden Fluit’
Willem kreeg in de spelshow de Gouden Fluit om zijn nek omdat hij een vraag in de eerste ronde goed beantwoordde en voor de Gouden Fluit koos. De Gouden Fluit is een nieuw spelelement van Postcode Loterij Miljoenenjacht en kan, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, veel geld waard zijn. De kandidaat met de Gouden Fluit kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer op de fluit te blazen. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. De Gouden Fluit kan enkel tijdens het openen van de eerste elf koffers worden ingezet.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Willem won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2635 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een keukenmachine naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Castricum
Tom uit Castricum speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 299.000 euro.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn