Amsterdam,
06
september
2020
|
21:47
Europe/Amsterdam

Gouden Bel levert Wim uit Geldrop 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Samenvatting

Wim uit Geldrop is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de finale werd bekend dat Wim met ‘De Gouden Bel’ mocht spelen. Hij rinkelde de bel bij koffernummer 23 en dat bleek een goede keuze: het leverde hem 50.000 euro op. Wim was samen met 4 wijkgenoten uit Geldrop in de studio aanwezig en ook vakgenoot Fonsa ging er met een prijs vandoor. Zij speelde aan de desk in de tweede ronde, en verliet het spel met 2.000 euro.

Als finalist Jeroen uit Doetinchem aan Gouden Bel-kandidaat Wim vraagt bij welk koffernummer hij wil rinkelen, noemt Wim koffernummer 23. De finalist besluit deze koffer te openen, waarop Wim direct rinkelt met ‘De Gouden Bel’. Dat blijkt een goede keuze: in de koffer zit 50.000 euro, het bedrag dat Wim mee naar huis mag nemen. “Dit voelt geweldig!”, reageert Wim enthousiast.

‘De Gouden Bel’ terug van weggeweest
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint de kandidaat het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Doetinchem
Een inwoner uit Doetinchem speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 86.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn