Amsterdam,
14
maart
2021
|
21:25
Europe/Amsterdam

Gouden Bel levert Ron uit Valkenswaard 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Wijkgenoot Guido gaat met 3.000 euro naar huis

Samenvatting

Ron uit Valkenswaard is de gelukkige winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat Ron met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Hij belde voordat de koffer met een waarde van 1 miljoen euro openging en verzekerde zichzelf daarmee met een bedrag van 50.000 euro. Wijkgenoot Guido ging ook niet met lege handen naar huis. Hij schopte het tot de tweede ronde en won 3.000 euro.

Ron is blij verrast: “Deze zag ik niet aankomen!” Op de vraag wat hij met het bedrag gaat doen zegt hij lachend: “Dat gaan we in de vergadering gooien!”.

Over ‘De Gouden Bel’
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Breda
Een inwoner uit Breda speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 149.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn