Amsterdam,
13
september
2020
|
21:37
Europe/Amsterdam

Gouden Bel levert Coen uit Blaricum 50.000 euro op bij tv-show Miljoenenjacht

Geluksvogel Coen wint ook nog 2.000 euro aan de desk

Samenvatting

Coen uit Blaricum is de gelukkige winnaar van 52.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij SBS6. Vlak voor de start van de finale werd bekend dat hij met ‘De Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Coen belde bij koffernummer 17 en dat leverde hem 50.000 euro op.Eerder in de aflevering beantwoordde Coen een vraag goed en koos hij voor een plaats achter de desk. Uiteindelijk won hij daar 2.000 euro en ging hij met een totaalbedrag van 52.000 euro naar huis.

Coen reageert blij: “Dat is een mooi bedrag! We zijn thuis een beetje aan het verbouwen, dus dit komt goed van pas. Verder gaan we iets leuks met de kinderen doen.”

‘De Gouden Bel’ terug van weggeweest
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste 11 koffers. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Weet de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ te bellen voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Wierden
Frans uit Wierden speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 265.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn