Amsterdam,
01
januari
2018
|
11:35
Europe/Amsterdam

Gérardine (55) uit Zutphen op oudjaarsavond verrast met bijna half miljoen euro

Verrassing live bij RTL 4 te zien tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht

Stel je voor: Winston Gerschtanowitz staat op oudjaarsavond met een fles champagne én een cheque van de Postcode Loterij voor je deur. Gisteravond overkwam het Gérardine (55) uit de straat Groenmarkt (7201 HW) in Zutphen. Zij is de thuiswinnaar van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en ontvangt daarmee hetzelfde bedrag als de finalist in de studio, 363.000 euro. De overige deelnemers in haar postcode verdelen óók nog eens dit bedrag. Omdat Gérardine met nóg twee loten meespeelt, wint zij bovenop de 363.000 euro ook nog 121.000 euro. Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien tijdens de eindejaarshow van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Wanneer Winston Gerschtanowitz aanbelt bij het huis van Gérardine, staat zij boven vanuit haar raam al naar hem te zwaaien. In haar woonkamer verrast Winston Gérardine met de eerste cheque van 363.000 euro. Zij en haar man kijken verbijsterd naar het bedrag. Terwijl de confetti op hen neerdwarrelt, zegt Gérardine: “Ik kan dit echt niet goed geloven...” Wanneer Winston hen vertelt dat ze nóg een bedrag gewonnen hebben en hij een cheque van 121.000 euro uit een gouden envelop trekt, is de verrassing compleet. “Dit kun je alleen maar dromen!”

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt vandaag
De eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ leidde de Kanjerdag van de Postcode Loterij in. Op nieuwjaarsdag verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In de uitzending van RTL Boulevard (18:30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes de SuperPostcodeprijs van ieder 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn