Amsterdam,
01
januari
2018
|
10:59
Europe/Amsterdam

Geluksvogel Nathalie uit Delden wint 10.000 euro shoptegoed in Miljoenenjacht

En nóg twee Deldenaren in de prijzen

Voor Nathalie uit Delden begint het nieuwe jaar goed. Zij won gisteravond maar liefst 10.000 euro Bijenkorf-shoptegoed tijdens de eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, die gisteravond werd uitgezonden bij RTL 4. Wijkgenoten Hans en Jan Willem wisten het tot de tweede ronde van het spannende spel te schoppen, maar vielen allebei af. Zij namen 2.000 en 3.000 euro mee naar huis.

Nathalie is blij met haar tegoedbon voor het warenhuis: “Wat heerlijk! Ik ga linea recta naar de afdelingen met make-up, jurkjes en parfum!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Nathalie, Hans en Jan Willem wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 7491 een studioplek in de tv-show. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Krimpen aan den IJssel
Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk naast presentatrice Linda de Mol en won 363.000 euro.

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt vandaag
De eindejaarsaflevering van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ leidde de Kanjerdag van de Postcode Loterij in. Op nieuwjaarsdag verdeelt de Loterij haar hoogste prijs ooit: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In de uitzending van RTL Boulevard (18:30 uur) maakt de Postcode Loterij bekend waar deze hoofdprijs is gevallen. Ook winnen vandaag drie postcodes de SuperPostcodeprijs van ieder 1 miljoen euro en 25 postcodes een Buurt-Ton.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn