Amsterdam,
10
september
2017
|
23:07
Europe/Amsterdam

Geluksvogel Lucienne (45) uit Vollenhove wint 43.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verassing voor de 45-jarige Lucienne uit Vollenhove. Zij is de gelukkige winnaar van 43.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Omdat de twee laatste kandidaten in de race voor een plek in de finale niet op de rode knop drukten, werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Lucienne was de gelukkige.

De Vollenhoofse Lucienne is blij verrast: “Dit voelt heel onwerkelijk! Ik ben zo perplex dat ik er nog even rustig over na moet denken hoe ik dit prachtige bedrag ga besteden.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Lucienne won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 8325 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Nespresso koffiezetapparaat naar huis.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Vijfhuizen
Een inwoner uit Vijfhuizen speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 159.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 8 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn